Машини и инструменти
info@tayfun.bg
Пон - Пет: 08:30 - 17:30

За нашата марка

TAYFUN е компания, съсредоточена в областта на "Машини и инструменти". Нашият бранд е с изграден авторитет и се предлага след голям брой утвърдени хипермаркети. Нашите продукти включват Машини и инструменти за градинарство, хоби стоки, консумативи, електрически инструменти и уреди за поддръжка и почистване. 

Нашите продукти са с характерна и модерна визия и са придружени с пълната нужна документация. Характерно за нашите инструменти е, че са с висока устойчивост и неоспоримо качество. 

Свържи се с нас >>

Още за нашата дейност

Винаги подхождаме с разбиране към нашите клиенти. Професионализма е основен приоритет при контакта с тях. За да бъдем максимално полезни, ние постоянно се самоусъвършенстване. Така сме винаги готови да помогнем. Мисията на нашата фирма е да предоставяме на нашите клиенти най-добрите решения за техните нужди. Това постигаме чрез коректно презентирана информация и детайлно описание. 

Марка Tayfun е немски бранд , познат на българския пазар с асортимент от машини и инструменти в сектори строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Артикулите са с гарантирано качество, на атрактивни цени, конкурентни на водещи марки на Българския пазар .

Характеристиките на продуктите са съобразени с потребителското търсене и предпочитания,както и най-новите технологични подобрения. „Тayfun” поетапно обогатява портфолиото си ,подобрява качеството си и осигурява на клиентите сервизно обслужване ,както и подробна информация и съдействие при покупка.

Продукти с марка Тайфун можете да закупите във верига магазини „Темах“ и онлайн през сайта на фирмата .Чрез възможността за онлайн заявка ,артикулите са достъпни за потребители от цялата страна. На този етап марката развива своята хоби серия ,предназначена за непрофесионална употреба от широк кръг потребители. Предстои разработване на професионална серия .

Свържи се с нас >>

Квалифициран персонал

Нашите служители са професионално квалифицирани и с дълбоки познания в областта на инструментите. Обучителният курс през който минават изисква от тях да знаят всичко за функционирането на всеки един продукт.

 

Те са запознати с:
 Техническите характеристики
 Методика на използването им
 Параметри на артикулите

+ Градина
+ Хоби
+ Консумативи
+ Инструменти

Нашите партньори

Множеството партньорства на нашия бранд
е доказателство за нашия професионализъм

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6