Електрическите инструменти на TAYFUN съставляват голяма база от продукти с високо качество. Те са изработени с модерен и ергономичен дизайн, така, че когато ги използвате продължително време да не изпитвате умора от употребата им. Това ги прави идеални както за любителско, така и за професионално използване.

НАШИТЕ ИНСТРУМЕНТИ РАЗКРИВАТ ПОТЕНЦИАЛА НА ДОМАШНИЯ МАЙСТОР 

Всичките ни продукти са съобразени с нуждите на средностатистическия потребител. Компактния дизайн ги прави перфектни за употреба в домашни условия, а улесненото им управление не изисква задълбочени познания в областта "Направи си сам". 

Инструментите на TAYFUN са с изпитано качество и са изработени от материали, които  са с по-дълъг експлоатационен период. Това прави животът на тези уреди по-дълъг и надежден. И за да не помислите, че го казваме просто така предоставяме гаранционен срок на тези продукти за период от 24 месеца. 

Богат асортимент от бормашини и винтоверти с голяма пробивна мощност и висока издръжливост
Прободни триони и зегета, които ще помогнат на всичките Ви домашни проекти. Качествени и прецизни , тези инструменти винаги ще са готови да свършат нужната работа.
Ъглошлайфи и Виброшлайфи, независимо какво искате да шлайфате, уредите на TAYFUN се отличават с висока прецизност!

img_divider

Ключови преимущества на нашите продукти

Използването на продуктите на TAYFUN, Ви гарантира винаги добре и прецизно свършена работа. Лесно и бързо изпълнение на всеки проект. И най-вече лекота при боравенето с нашите инструменти. Превърнете Вашият домашен проект в професионален резултат с инструментите на TAYFUN

Разгледайте пълният асортимент от електрически инструменти