Ако сте ентусиаст и обичате да се занимавате с малки или големи проекти, то нашите хоби стоки за Вашето решение. Голямо разнообразие от уреди с електрическо или моторно захранване, предназначени за Вашето хоби или осъществяване на даден проект. 

НАШИТЕ ХОБИ СТОКИ СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ЗА ВСИЧКИ ЕНТУСИАСТИ

Продуктите на TAYFUN предназначени за градината са изработени с внимание към детайла. Взети са предвид всеки тип растителност и нуждите на всеки двор. Внимателно моделираните дръжки и ръкохватки, обещават дълга работа без натоварване на тялото. 

Поради приложението на инструментите те са изработени от издръжливи материали, включващи неръждаема стомана и висококачествен PVC, който изключва появата на ръжда. Това прави уредите надеждни и качествени. С нашите продукти, Вие ще имате много повече от градина.

Моторни агрегати, които ще Ви осигурят електричество на всяко място.
Спойките при проектите са от съществена важност, а те стават най-добри със стоките на TAYFUN
Оформяйте и доизкусурявайте всичките си задачи с богат асортимент от ръчни инструменти на марката TAYFUN

img_divider

Ключови преимущества на хоби стоките на TAYFUN

Хоби стоките на TAYFUN се отличават с широко приложение. Можем да Ви предложим набор генератори, електрожени ръчни инструменти и други. Моделите имат различен тип на захранване. Предлагаме както моторни, така и електрически, в зависимост от Вашите нужди.

Разгледайте пълният асортимент от хоби стоки