Уредите за поддръжка на Вашия двор или градина са от съществена важност при крайния резултат на екстериора. Удобният и практичен дизайн на всичките градински уреди гарантират лекота при работа. Крайният резултат е спретната и подредена градина със завършен изглед и контрастна зеленина.

НАШИТЕ ГРАДИНСКИ МАШИНИ ПРЕВРЪЩАТ ВАШИЯ ДВОР В ПРИКАЗКА 

Продуктите на TAYFUN предназначени за градината са изработени с внимание към детайла. Взети са предвид всеки тип растителност и нуждите на всеки двор. Внимателно моделираните дръжки и ръкохватки, обещават дълга работа без натоварване на тялото. 

Поради приложението на инструментите те са изработени от издръжливи материали, включващи неръждаема стомана и висококачествен PVC, който изключва появата на ръжда. Това прави уредите надеждни и качествени. С нашите продукти, Вие ще имате много повече от градина.

Моторни и електрически уреди от TAYFUN с основна цел да превърне вашата градина в приказка
Електрически и моторни коси, които ще предадат завършен вид на Вашия двор. Те ще спомогнат за справяне с най-трудните участъци.
Поддържайте добра хигиена на Вашия двор или градина. Листосъбирачите на TAYFUN се справят с всякакъв вид излишна растителност.

img_divider

Ключови преимущества на нашите нашите градински инструменти

Градинските инструменти на TAYFUN се отличават с широко приложение. Можем да Ви предложим набор от различни косачки, тримери, листосъбирачи и други. Моделите имат различен тип на захранване. Предлагаме както моторни, така и електрически, в зависимост от Вашите нужди.

Разгледайте пълният асортимент от градинскиинструменти